Sigma Coatings voor alles van waarde


Je kunt overal klikken om terug te gaan.


 

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Probleem PPG Industries heeft het merk Sigma Coatings opgefrist. Het is scherper, duidelijker en meer van nu geworden. En omdat, zeker in een BtoB markt, mensen het merk dragen is het cruciaal om die grote nieuwe stap krachtig en memorabel bij iedereen te introduceren.

id Hoe maak je zo’n abstract verhaal leuk en relevant? Door het persoonlijk te maken. De dragende regel in alle communicatie is: Het Merk Sigma Coatings. En wat betekent dat voor u? Bij binnenkomst maakt iedere medewerker zelf een dagpas met foto (‘leuk’). Alle foto’s samen spelen een cruciale rol in de merkpresentatie (‘hilarisch, bijzonder, ik hoor er bij’). Na afloop krijgt iedereen een e-mail met daarin het gepersonaliseerde Merkboek dat ze direct als pdf kunnen downloaden. De bij de binnenkomst gemaakte foto, staat op de cover en in het binnenwerk (‘komt echt binnen, dit gaat over mij’)

Media dm, evenement

 

Sigma Coatings wit blijft langer wit


Je kunt overal klikken om terug te gaan.


 01 SIGMA TIGRON SATIN ADVERTENTIE NL

05 SIGMA TIGRON SATIN FOLDER NL 01

06 SIGMA TIGRON SATIN FOLDER NL 02

 

09 SIGMA TIGRON SATIN MOB WEB

 

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

 

 

Probleem Sigma Tigron is vernieuwd en vergeelt minder dan ooit. Dat is belangrijk vooral voor binnenschilderwerk. Want waar geen licht komt slaat vergeling toe.

id Gebruik de stralend wit analogie van de wasmiddelenreclame en iedereen snapt direct waar het over gaat. Om de campagne actief te maken hebben we een mobiele site ontwikkeld waarmee schilders een foto van hun oude outfit kunnen uploaden om een stralend witte nieuwe te winnen.

Media Print, mobiele site, DM, POS

 

Sigma Coatings perfect schilderweer


Je kunt overal klikken om terug te gaan.


01 SIGMA S2U GLOSS ADVERTENTIE

04 SIGMA S2U GLOSS VOUWFOLDER02

05 SIGMA S2U GLOSS VOUWFOLDER03

06 SIGMA S2U GLOSS BILLBOARD

 

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Probleem Sigma Coatings introduceert een sterk verbeterde versie van S2U Gloss. Warm, koud, vochtig, droog, het is geen probleem meer voor deze lak.

id Kies voor een creatieve strategie die bewijst dat het met Sigma S2U Gloss iedere dag perfect schilderweer is.

Media Online, print, buitenreclame, POS, DM